Piceria LDV vs HRC 4 : 8

12.10.2013 11:30

Nazdaj djaci , 

v neděli jsme měli druhý zápas sezony s naším spřáteleným mančaftem a derby se pro nás vydařilo.  Bylo znát ,že motivace byla slušná a nikdo nechtěl prohrát . 

První třetina začala nad naše poměry v docela slušným tempu a hra byla docela vyrovnaná až do chvíle , kdy jsme soupeři věnovali přesilovku, poté co Oťas na červený otočil ve vývrtce soupeře slušným , ale naprosto zbytečným faulem . Oslabení se nám moc nedařilo a soupeř nás dostal pod tlak ve vlastním pásmu a jeho tlak vyústil v gól , sice v trochu šťastnej, ale i ty se počítají. A hups a prohrávali jsme 0:1. Soupeř byl na koni a měl v těhle chvílých trochu navrch . Z čehož vykrystalizovalo druhé vyloučení na naší straně a picerka přidala v přesilovce druhý gól a měnil se stav zápasu na 0:2. Pozitivní věcí bylo, že ta naše podivná parta nepropadla panice a bylo vidět, že jsme si na picerku věřili a hráli jsme dál . Hru jsme vyrovnali a asi po pěti minutách snižoval na 1:2 Honza , který dorážel pod betony gólmana . Tím ale ještě první dějství nekončilo páč soupeř v zápětí kontroval na 1:3. Sice to pro nás nevypadalo , kdoví jak slavně , ale nehráli jsme špatně  a do konce první třetiny jsme stav srovnali na 3:3

Druhou třetinu jsme začali líp jak první a byli jsme aktivnější, soupeř se snažil přidat další branku , ale soustředili jsme se na obranu středního pásma a využili jsme okének v obraně picerky a přišli další góly . Hned v první pětimunutovce jsme zvíšili na 4:3  a  v krátké chvíli padl další zářez na naší pažbě na 5:3 , to už pro náš tým začínalo vypadat pohodově. Musím konstatovat, že ani při tomhle vedení jsme vyjmečně nedošli k uspokojení a hráli jsme dál zodpovědně dozadu a nepolevili jsme v tempu a místy se dařila i nějaká ta kombinace , takže se na to dalo chvílema dívat i jako na hokej . Dá se říct, že jsme picerku skoro  k ničemu nepustili a soupeř nám ještě hodně pomohl svou hrou , kdy přestali kombinovat a pokoušeli se o sólové průniky, které jsme po většině zastavovali ve středním pásmu.  před koncem druhé třetiny jsme skóre ještě vylepšili gólem na 6:3. což už bylo hodně povzbuzující , leč i trochu děsivá představa jestli zase nepojmeme závěr utkání stylem máme to v kabeli a popleteme si to s nedělní procházkou .  

Třetí dějství jsme rozjeli stejně zodpovědně a v pohodě jsme hráli to co jsme si řekli a myslím, že ke spokojenosti všech playerů našeho spolku přátel žehu. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat a zvíšili jsme své vedení na 7:3  . To už jsme asi všichni byli v poho a věřili jsme, že to dáme a dohrajeme v klidu.Za polovinou třetí třetiny jsme přidali ještě na 8:3  a bylo vymalováno. Soupeř už rezignoval a dohrávalo se v poklidném rytmu.  Těsně před koncem jsme si sice neodpustili trochu toho našeho nadhledu a nechali jsme si dát gól na 8:4 v poslední minutě , ale to už asi bylo jedno . :D

Chytal Kostra a odchytal slušnej zápas , nenechal se rozhodit ani těma dvěma gólama v úvodu z našich oslabení, které byly oba trochu se štěstím a na několikrát dorážený a zůstal ve stoickém a bohorovném poklídku .

Celkově můžeme tenhle zápas hodnotit pozitivně v přístupu celého týmu , hráli jsme konečně kolektivně a koncetrovaně tým byl v pohodě , panovala dobrá nálada . Nasazení a srdíčko bylo vidět u všech a bojovnost nezvyklá . Myslím, že kdyby tenhle trend vydržel celou sezonu bylo by to slušný. Je fakt , že je pořád co vylepšovat , ale tenhle zápas by se mohl stát slušným stavebním šutrem pro další zápasy.

Sesmolil a cenzuroval Dědek 

 

Zpět

Kontakt

BK BLACK AND WHITE

© 2018 Všechna Dědkova práva vyhrazena :)