První zápas : HC Smečka vs HRC B and W

27.09.2013 12:25

A je to tady nová szóna začala

Vážení sportovní přátelé a hlavně sportovní nadšenci strkání do toho černýho špuntu.  V pondělí vypukla nová sezona a tím pádem jsme měli první zápas ve čtvrrté skupině proti HC Smečka. Byla to předehrávka do začínající sezony.

Vlastně s velkým otazníkem co očekávat od našich výkonů a jak se maže hokej ve čtyřce.

První třetina začala nečekaně pěkně a hned v prvním střídání jsme se ujali vedení  1:0 , soupeře jsme dostali od tlak , kteerý vyústil v první branku .

Gól dával Lukyn a asistoval Kristián.  Poté však přišel mám dojem náš pocit, že vše půjde samo a snad až na světlé vyjímky , kterými byl Kristián s Otou všichni přestali bruslit a stala se z nás parta důchodců, která se po tom zmrzlým plácku ploužila přímo vražedným tempem jak na nákupy do pauflandu , no hnus fialovej . Nejen, že se na to nedalo koukat , ale nebyla snad ani vůle nikoho něco s tím dělat . Díky tomu soupeř převzal iniciativu a ve velice krátké době vyrovnal stav na 1:1 a co víc další dvě branky v průběhu první třetiny přidal. Tudíž jsme po první části prohrávali 3:1

Druhé  dějství  jsme počali trochu líp, ale pořád to byl velký šmodrchel bez ladu a skladu a žádné tempo. I přes to se nám podařilo snížit na 2:3 , o snížení se postaral Majkl za asistence Bedny, ale mátožný výkon pokračoval. Vzápětí přišla trest v podobě obdržené branky na 2:4, a trápení pokračovalo, páč soupeř nelenoval a využíval naší lenochodnosti a přdal další gól na 2:5. To už bylo na pováženou a jelikož jsme se hýbali jak lemry obecný a koukali jsme jak orlové obecní vzduchem chlazení v počtu minimálně osmy kusů začínalo to zavánět debaklem a soupeř i přitvrdil hru a začal souboje dohrávat jak u prken tak v poli.

To byl nakonec asi ten sprvnej impuls , který tu naši bandu darmošlapů a darmojedů vzbudil asi ještě z prázninové letargie a konečně se začala hra zrychlovat a jiskřilo to v každém souboji haha a soupeř to přestal unášet a dokonce se mu to přestalo i líbit. V důsledku toho došlo i na malou pěstní veselici mezi dědkem juniorem a soupeřem haha. Začalo přibývat i sem tam to nějaké vyloučení , ale po většinou u soupeřů, kterí kam nedosáhli tak dosekli - smolík . Tudíž jsme soupeře začali přehrávat a padali branky. na 3:5 dával Kristián a asistoval J.ár. , na 4:5  skoroval Lukin a namazal mu Bedýnka. Takže jsme po dvou třetinách prohrávali 4:5

Třetí třetina už byla pod naší taktovkou , sice takovou dost ohranou a hodně křivou , ale přece jen jsme jí zvládli líp jak soupeř a dosáhli jsme v ní tří gólových úspěchů. Branky dávali na 5:5  Ota a asistoval Ondra, na 6:5  skoroval  Kristián a namazal mu J.ár. , a o konečné podtržení výsledku se postaral J.ár  a asistoval Lukyn.

Do naší svatyně naskočil Tomáš  jandera :D  , začátek zápasu ho nezachytil v oslnivé pohodě , ani formičce a pravda my jsme mu nijak neulehčili do poloviny zápasu vůbec a ještě jsme mu já nepřidal na pohodě hezkou tečí pod víko , ale pak se taky začal probírat a jeho výkon šel nahoru společně s naší kulhavou partou haha. Nakonec se přece jen blískl pár zákroky v pravou chvíli a ty podžely tu naší bandu v pravý čas.

Závěrem přátelé : první polovinu zápasu jsme spíš vypadali jak přátelé žehu a ne sportu a krematorium ve Strašnicích není nijak daleko z místa kde jsme tohle předvedli . poté už se to trochu zlepšilo , ale fakt není nad čím jásat nebo propadat uspokojení , že jsme vyhráli. To opravdu ne . Kombinace vázla na všech frontách , předžovaly se přihrávky viz : Ondra , J.ár. , a řada dalších . V obranné fázy v našem pásmu neměl nikdo nikoho a sjížděli jsme se pomalu až do naší brány , tudíž se křídla ani zdaleka nenacházeli u naší modré a soupeřovi obránci by před střelbou stihli vybyfat i pěknýho špeka trávi než se někdo z nás dostavil. V některých chvílích jsme měl pocit , že jsme snad  přišli z rybníku někde na Islandu.

Přátelé v pondělí je Na Slavce trenink a je na čase se vzbudit . Rád si přečtu Vaše názory a náměty na Královském diskusním fóru .

Sesmolil a cenzuroval Dědek 

 

 

Zpět

Kontakt

BK BLACK AND WHITE

© 2018 Všechna Dědkova práva vyhrazena :)