HRC vs Old boys Cormoran, dne 10.11.16, výsledek 7:3

16.11.2016 22:32

Nazdaj kajamádi,

další zápas jsme hráli na Kobře proti kormoránům a očekávali jsme pěkný zápas vzhledem k tomu že soupeř je fundovám ve hře hokejové .

Jako obvykle začal zápas úvodním vhazováním a zcela nečekaně jsme nedostali v prvních šesti vteřinách branku , ale začali jsme aktivně a hra byla od prvních okamžiků vyrovnaná . Zhruba v polovině první třetiny jsme dostali gól na 0:1 takový hodně ušmudlaný s kouta hřiště , kdy jsem setsakra podcenili situaci a soupeřův útočník nahodil půk do našeho golmana a od něho se puk odrazil do brány . Vzhldem k tomu, že nejsme úplný poseroutkové tak jsme se kousli a během dvou střídání jsme vyrovnali na 1:1 , gól dával lukyn a asistoval mu kudrnatej.  To nás nakoplo jak velbloudy s vidinou studené vody a trochu jsme pobruslili a ajta krajta junior předložil puk hansovi a vedli jsme 2:1  . 

Tímhle rozpočtem skončila první třetina .

Opona se zvedla do druhého dějství a my jsme uháněli vstříc lepším zítřkům , páč jandera chytal jak za mlada ohýbal se na brankový lajně jak proutek a slajdoval ze strany na stranu jak na lochnesce a vytahoval z rukávu hejno jistých zákroků a tak jsme se do soupeře zakousli a po pěti minutách hry jsme přidali další branku v podání hansovi asistence a góĺa zavěsil mosťa na 3:1 .  Hra se odvíjela dál a my jsme hráli v klidu v pohodě ze zabezpečené obrany a po třech minutách sehráli pěknou akci kluci s druhého útoku a lukyn dával další branku a neasistoval nikdo jiný než kudrnatej a bylo to krásných 4:1 

Kolem poloviny druhé třetiny se soupeři podařilo snížit na 2:4 po nešťastném zásahu tečí juniora , ktarého to sebralo tak, že se ani nerozčiloval a musel zamáčknout hořkou slzu.

Nicméně jsme dál pokračovali v soustředěné hře a čekali na chyby soupeře a po vydařeném ujetí kudrnatého a přenechání puku do tandemu dominovi , který neváhal a prostřelil se k góĺu už na 5:2 a tímhle sumářem jsme zakončili druhou třetinu.

Do závěrečné části jsme naskočili v klidu a pohodě za super stavu a už jsme hráli v naprosté pohodě a klidu .  Pro ještě větší pohodu v našich řadách se postaral lukyn , který se letos rozstřílel a dovršil hatrick  a to ve druhém mači za sebou a zvyšoval na 7:2 a nahrával mu domino. 

Asi pět minut před finálním hvizdem sudího se soupeři podařilo snížit na 3:7 a s tímto vysledkem byl zápas ukončen.

Jandera zachytal super a soustředěně a ač nerad aby jste bando lenochodů nezpychli páč takhle s přehledem odehraný zápas se nám dlouho nepovedl a ani nemluvím jak dlouho jsme takhle aktivně neodbránili střední pásmo , přátelé hučku dolů .

No a na závěr drobná pochvala juniorovi , páč ten se chválit moc nesmí . Konečně nechal za dveřma záchodu svou výbušnou povahu a místo šarvátek hrál ke spokojenosti nás všech konečně zase hokej :) 

Sesmolil a prohnal hradní cenzurou 

Dědek

 

Zpět

Kontakt

BK BLACK AND WHITE

© 2018 Všechna Dědkova práva vyhrazena :)

Tvorba www stránek zdarmaWebnode