HRC vs HC Sršni , dne 4.1.17, výsledek 3:3

19.01.2017 22:35

Nazdaj djaci ,

hned po novém roce jsme zavítali na velkou Spartu k zápasu proti sršňům , se kterými se nám delší dobu nedaří . Po vánoční pauze a delším čase bez ledu byla otázka v jaké kondici se bude náš spolek nacházet .

První třetina vypukla a začátek zápasu nevypadal v našem podání vůbec špatně , na naše poměry jsme se rozjeli v docela nazvyklém tempu a nic nenasvědčovalo našim vlažným začátkům zápasů. Od začátku jsme měli herní převahu a soupeře jsme dostávali pod tlak , poctivě hsme se vraceli a bránili jsme střední pásmo. Byla to vlastně jen otázka času než padne první gol A jak řekli tak udělali , Míca nahrával Juniorovi a ten dokličkoval až do brány a vedli jsme jedna nula . Po vedoucí brance jsme nijak nepolevili a dál jsme bruslili a soupeře k ničemu moc nepustili , kromě kostry , který jak je jeho dobrým zvykem zamotal trochu situaci před naší bránou ve svém přesvědčení jak neomylně a rychle rozehrát nastřelil soupeře a moc nechybělo a byl to hezký vlastenec .

       V průběhu první třetiny asistoval bedna s mosťoj juniorovi na druhý gól a vedli jsme dva nula a dalo se konstatovat, že první třetinu jsme měli pod kontrolou  a za tohohle stavu první třetina skončila . Vedli jsme 2:0

Ve druhé části jsme pod dojmem jak byla první třetina jednoduchá z našeho pohledu , jsme se nechali zlákat a začali jsme hrát se soupeřem otevřenou hru a to se během pár minut projevilo na herním obraze , hra se vyrovnala a soupeř začal přebírat aktivitu pomalu nás zatlačoval do našeho obranného pásma a způsoboval nám haldu problémů . Ve snaze se znovu dostat do převahy jsme hru otevřeli a začalo docházet k propadání a z jednoho takového trablu došlo k útočnému faulu pošuka holwega .

V nabídnuté přesilovce soupeř snížil na dva jedna a dostal se na dostřel . Bohužel lekce nám nestačila a během příštích pěti minut se obraz hry nijak k lepšímu nezměnil a soupeř měl na vrch .  další situace v našem obranném pásmu vyplynul faul nefaul , ale takový je život a holweg se znova poroučel na hambu. A co se nestalo sršni vyrovnali na 2:2. No a takhle skončila druhá třetina a začínalo se nanovo . 

       Třetí třetina začala a my jsme se vrátili k opatrnější hře a to proto, že začali docházet síly po proflákaných vánocích a proto, že bezhlavě útočit a snažit se hrát nahoru a dolů je prostě esmysl s takovým soupeřem .

Bohužel z jednoho závaru soupeř zápas otočil a vsítil třetí gól do naší branky a prohrávali jsme 2:3 v tom okamžení.

Bylo dobrý, že jsme se nerozklepali a nezlomilo nás to a zmáčkli jsme se a začali hrát důsledně a beze spěchu a paniky a tak pět minut před koncem se juniorovi podařilo doslova vymíchat celou obranu soupeře a předložit hansovi přihrávku do prázdný brány a bylo srovnáno. 

Do konce zápasu se již nic nezměnilo a zápas skončil 3:3 . Je asi nutno říct, že remiza byla spravedlivá a byl to náš nejpovedenější zápas proti sršňům za poslední dva roky .  Celý tým šlapal hodně slušně a v pohodě chvílema čišela zodpovědnost i z kostry a někoho extra vyzdvyhovat je v tomhle případě békárna . Páč všichni se kousli a hráli s nasazaním a snahou to konečně zlomit a vyhrát . To se bohužel nepovedlo , ale zápas měl svojí kvalitu a byly v něm nesporně i hokejové okamžiky 

do kroniky sesmolil a zaevidoval dědek 

Zpět

Kontakt

BK BLACK AND WHITE

© 2018 Všechna Dědkova práva vyhrazena :)

Tvorba www stránek zdarmaWebnode