HRC vs HC Pizzeria Sicilia, dne 21.11.16, výsledek 9:3

24.11.2016 22:04

Nazdar kamarádi a sportovní nadšenci ,

v pondělí jsme hráli doma proti picerce a čakali jsme vyrovnaný bojovný zápas , páč v minulé sezoně jsme s picerkou odehráli dva pěkný zápasy . 

Sestava byla slušná a v bráně začínal jandera takže u nás dobrý.  Opona prvního dějství se zvedla v našem standartním čase a sudí šlehl pukem o led hnedle před jedenáctou .

Hra se rozběhla a docela i v tempu se odehrávali první minuty zápasu , leč od samého začátku jsme yli hokejovější a soupeře jsme prakticky nepustili k ničemu natož k nám do třetiny . Brzo se to také projevilo na stavu zápasu a druhý útok vsítil první branku lukynem, kterému asistoval kudrnatej a hnedle vedle tý jedle jsme vedli 1:0 .  Příjemný počin do zápasu , ovšem nijak jsme nepolevili a hráli jsme dál a to se po pár minutách projevilo další brankou , kterou připravil asistenčně bedna s tomášem pro hanse a hned zase bylo veselejc a vedli jsme 2:0 . Nutno podotknout, že na střídačce velel a hru zapisoval mosťoj, který utrpěl na káčku zápal lenory přes kotník , takže se účastnil jako nehrající captain .Bohužel jsme po druhém gólu polevili a přizpůsobili jsme se hernímu projevu soupeře a byla s toho taková penzijní turistika a po prohraném vhazování v našem obranném pásmu a neuhlídaném křídle soupeře , který vystřelil a trefil pěkně po ledě a jandera inkasoval branku na 2:1 . Nutno podotknout, že tomík byl v nelehké situaci páč soupeř se nedostal v podstatě v průběhu zápasu ke střelbě a tak nám tomík tuhnul:) . Takže jsme zase přeřadili z jedničky na dvojku a přidali jsme další branku do sítě soupeře na 3:1 a gól dával junior  a  asistoval hans a tomáš . tímhle skóre jsme uzavřeli první třetinu .

Druhá a třetí třetina se sobě navzájem hodně podobali , protože jsme se přizpůsobili soupeřovi pěší turistice a dařilo se nám soupeře přehrávat a stále zvyšovat náskok ve skóre . Hnedle s kraje druhé části jsme zvýšili na 4:1 tomáčem a nahrával mu junior , opravdu povedená akce . Chvíli po té soupeř snížil na 4:2  a tak nám nezbylo než zase trochu přidat na skore na rychlosti hráčů se to neprojevilo a na 5:2  zvyšoval lukyn a servitore šťaure pivre zařídil kudrnatej, pod další náš úspěch se zvěčnil hans za pomocí  juniora a tomáše  na 6:2 a to už bylo vlastně po zápase .  No a aby toho nebylo málo ještě jeden gól přidal junior  a  přihrávku mu oplatil tomáš na 7:2 a tak skončila druhá třetina .

Poslední dvacetiminutovka se z naší strany odchodila téměř s povinnosti a podle toho to vypadalo .Soupeř se ještě trochu zmáčkl a přidal třetí gól na 7:3 a vzápětí si v sólu jak to občas junior umí a volným baletním krokem došel až do branky na 8:3 a zápas střelecky zakončil lukyn za asistence ondry na konečných 9:3 . V poslední minutě pohrdl tomáš desátým gólem do prázdné branky a pak přišel závěrečný fouk od sudího.

Tomík nás podržel ve třetí třetině , kdy výtáhl z rukávu luxusní zákrok proti samostatnému nájezdu a následně i proti dorážce , opravdu parádní zákrok .

Tož synci , utrpěli jsme vysoké vítěztví , dva body jsou super , ale hokej byl poměrně  špatný bez náboje a nutno podotknout, že soupeř zůstal za naším očekáváním .

Načmáral a nadřel se s tím  dědek

Zpět

Kontakt

BK BLACK AND WHITE

© 2018 Všechna Dědkova práva vyhrazena :)

Tvorba www stránek zdarmaWebnode