Baletky vs HRC , dne 11.9.17 , výsledek 6:2

13.09.2017 18:35

Nazdaj karamádi ,

v pondělí jsme zahájili novou sezonu v nové soutěži a hráli jsme v Berouně proti Baletkám .  Výsledek je všeobecně znám a není ,ale vůbec potěšujicí, ba naopak je poměrně ostudný.

Nebudu se rozepisovat do detailu o průběhu třetin , jen suše zkonstatuju, že první třetina skončila 4:0 pro baletky a utěšovat se planým hovorem, že zbytek zápasu jsme byly lepší je snad naprosto zcestná idea .  První třetina a většina zápasu v našem podání byla letní hasa i slavia , tudíž hnus fialovej . 

          Přátelé tohle nebude a nemůže fungovat , takhle odevzdanej výkon bez jiskry a bez jakéhokoliv náznaku v herním počínání, že by jsme chtěli vyhrát . A hrát jen dopředu opravdu nestačí.  Náš naprosto laxní přístup k obranné činnosti je do nebe volající a připomenu soudruzi vaše vlastní slova , když jsem nadával v létě , že takhle se jít sklouznout bez zájmu a bojovnosti je mizerie a nezbývá než připomenout vaše vlastní slova : dědku o sezoně to bude v poho to uvidíš . Hahahahahahahaaha no to jsem toho viděl braši :( jako kocourkov to bylo slušný , slabší nátury by ses toho mohly i poblinkat . Takže pánové nechte si kecy na koledu a s vaším ožralým kocourem a pojďme hrát konečněš hokej ne tuhle holomajznu .

Když pominu nezájem bránit , tak není nijak oslňující ani útočná činnost , jsme příliš individuální a díky tomu se předržuje kupa přihrávek , čímžto přechod středního pásma je v rychlosti gerontologického ústavu , páč než kdokoliv z hráčů co si uzmou puk doklopítá k útočné modré většina lidí už usíná na útočné modré a pak velice snadno propadáme . Hnus . Má jezdit puk a hokej pjátelé je kolektivní hra to říkám pro ty pomalejší co na to začínají zapomínat .

              Kurva chlapi, přece nebudeme dělat radost imperialistům a dáme do toho konečně to srdíčko a vzpomeneme si jak se hraje hokej .

Dejte se do kupy v zájmu našeho duševního zdraví neřádi !!!!!

O cenzuře se nedá v tomto případě mluvit , ani nejsem hrdej na to co jsem tu musel načmárat  .

Dědek v.r.

Zpět

Kontakt

BK BLACK AND WHITE

© 2018 Všechna Dědkova práva vyhrazena :)

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode